Status

Travelers Notebook

Al meer dan twee jaar geleden schreef ik op een andere blog over het Midori Traveler’s Notebook.
Een notitieboek dat je zelf kunt samenstellen. Ik schreef toen al dat ik hem graag wilde hebben, maar had er eigenlijk geen reden voor.

Maar een tijd geleden vond ik toch een reden. Ik zocht een agenda. Vorige jaar gebruikte ik de Flow agenda en die had naast elke week ook een notitiepagina. De meeste agenda’s hebben dit helaas niet en ik wist dat ik dat ging missen. Ik zocht naar mogelijkheden en kwam toen weer bij het Traveler’s Notebook uit.

De Traveler’s Notebook kun je zelf samen stellen. Er zitten een aantal elastieken in waarin je verschillende inserts (boekjes) kunt plaatsen. Je kunt verschillende inserts kopen waarmee je je eigen Notebook kunt samenstellen. Zo zijn er een aantal agenda inserts, blanco inserts, gelinieerd en plastic inserts als bewaar mogelijkheid. Ik kwam erachter dat je op Etsy ook verschillende inserts kunt kopen, met verschillende doeleinde. Je hebt dus veel verschillende mogelijkheden.

Ik besloot mijn Midori Traveler’s Notebook te bestellen in het zwart met daarbij een plastic insert via Buiten de Lijntjes. Op Etsy bestelde ik een agenda insert, omdat ik de standaard agenda niet voldoende vond.
Nadat ik alles binnen had kon ik gaan samenstellen. Als eerste heb ik de plastic insert om de blanco insert geplaatst. Als laatst zit dan de agenda. Met een elastiek kun je gemakkelijk nog een aantal inserts toevoegen.

Ik heb nu voldoende schrijfruimte in het agenda gedeelte, waar ik vaak dingen opschrijf die ik in een bepaalde week moet doen. Het blanco opschrijfboekje gebruik ik voor verschillende dingen. Onderwerpen om over te bloggen, dingen die ik nog wil haken, mijn renschema, recepten en ideeΓ«n voor een vriendinnendag. Ik ben om en wil nooit meer iets anders!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s