Feestje

Tijdens de Klant tot Groupie Challange werd ons bij de eerste opdracht direct gevraagd hoe onze webshop eruit zag. Welke lifestyle hoort er bij jou webshop. Om tot een goed antwoord te komen, moesten we onze webshop beschrijven als een feestje.

Zo moest je een omschrijving geven van het soort feestje? Is het bijvoorbeeld een bruiloftsfeest of een kinderfeestje? Wie komen er allemaal op je feestje? Zijn er activiteiten op je feestje en welke dan? Verder was het de opdracht om te omschrijven wat er gezegd zou worden op jouw feestje en dan voornamelijk wat zouden ze over jou zeggen. Een leuke manier dus om na te denken over de feel en lifestyle van je feestje.

  
Ik beschreef mijn feestje als een familiefeest. Op mijn feest is iedereen welkom, groot of klein. Het is vooral gezellig, rondrennende kinderen, goede gesprekken en veel lol. 

  

Om een beter beeld te krijgen van ons feest en onze webshop, werd ons aangeraden een Pinterestbord te maken. Daarop konden we dan allelei plaatjes verzamelen waarvan wij vonden dat het bij onze webshop past. Hier ben ik ook mee aan de slag gegaan. Het begin is er, maar zo’n bord blijft natuurlijk altijd groeien. Het bord “voelt” voor mij niet echt als een feestje, maar wel de gezelligheid die bij ons op verjaardagen heel erg heerst. Geborgenheid, knus, liefde, dat is mijn feestje! 🙂 

Leave a comment